Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Kuituinen porkkana-puolukkaleipä
15 Helmikuu 2020
Broilerin rintafileistä tulee kyllä uunissa todella helposti todella hyvää. Yrtit maustoivat broilerit erinomaisiksi. Ja risotto taas on ikisuosikkiani oikeastaan millä tahansa höystettynä. Tällä kertaa kaivelin pakastimesta suppilovahveroita ja herkkutattia risoton sekaan. Ainekset: 500 g maustamatonta broileria Marinadi: 1 rkl oliiviöljyä 1 tl kuivattua basilikaa 1 tl kuivattua kirveliä 1 tl kuivattua persiljaa 1 tl kuivattua timjamia Risotto: 1 iso sipuli 1 rkl oliiviöljyä 6 dl risottoriisiä 10 dl kanalientä 2 dl valkoviiniä 50 g parmesaaniraastetta 200 g sieniä suolaa mustapippuria Sekoita marinadin mausteet öljyyn uunivuoassa.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien