Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Sardinialainen rapupasta

9 Marraskuu 2023

Ihanaa, sopivan mausteista ja sahramista pastaa. Pekoni ja katkikset olivat kiva yhdistelmä. Siideristä ja sitruunamehusta tuli sekaan mukavan kirpakka liemi. Ainekset: 250 g pastaa 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 1 punainen chili 80 g pekonia 1 rkl oliiviöljyä 360 g isoja katkarapuja ½ g sahramia 2 tomaattia ¾ dl kuivaa omenasiideriä 2 tl sitruunankuoriraastetta 3 rkl sitruunamehua 1 ruukku persiljaa ½ tl suolaa ¼ tl mustapippuria Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

äyriäiset Jauheliha pasta Pekoni

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »