Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
24 Tammikuu 2025
Nämä patongit mun piti tehdä jo viime sunnuntaina, mutta olin just sen verran flunssainen että en jaksanut ruveta leivontahommiin. Sain patongit tänään uuniin, ja kylläpä niistä tulikin hyviä. Yhtään kymmentä minuuttia kauempaa niiden ei olisi tarvinnut olla uunissa. Täyte jakaantui just kivasti patongin sisään niin, että se ei ollut yhtenä patukkana keskellä leipää. Ainekset: 250 g maitorahkaa 2 ½ dl maitoa 17 g kuivahiivaa 1 ½ tl suolaa 1 rkl sokeria 650 g vehnäjauhoja 50 g voita huoneenlämpöisenä Täyte: 5 porkkanaa 1 iso sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 rkl voita 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria 1 tl kuivattua oreganoa Liuota hiiva kädenlämpöiseen rahka-maitoseokseen.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien