Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Hunajainen valkosuklaa-karpalojäädyke
3 Helmikuu 2025
Keitto itsessään oli jo herkullista, mutta vielä parempaa siitä tekivät nuo kantarellit ja persilja-kirveli-öljyseos. Annos on vieläpä kauniin näköinen. Ainekset: 1 kg maa-artisokkia 2 jauhoista perunaa 1 pieni purjo 2 rkl voita 1 l kasvislientä ½ tl muskottipähkinää 2 ½ dl savujuustolla maustettua ruokakermaa (Valio Kippari) Paistetut kantarellit: 5 dl kantarelleja 1 rkl voita ripaus suolaa ripaus mustapippuria Persilja-kirveliöljy: 1 ruukku persiljaa ½ ruukkua kirveliä 2 rkl oliiviöljyä 2 tl sitruunamehua ripaus suolaa Pese maa-artisokat huolellisesti. Kuori ja kuutioi maa-artisokat ja perunat. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien