Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
23 Helmikuu 2021
Päärynän sijaan tähän reseptiin kuului kvittenimarmeladia. Koska en onnistunut saamaan sitä käsiini (enkä myöskään tuoreita kvitteneitä joista olisi voinut keittää marmeladia), päädyin googlettelun jälkeen käyttämään sen sijaan päärynähilloa. En tiedä, millaista tämä olisi ollut kvittenimarmeladilla, mutta päärynähillolla ainakin oli herkullista. Lihasta (sellainen pitkä ja ohut sisäfileeköntti) tuli aivan täydellistä näillä paistoajoilla, mehevää ja pehmeää. Ainekset: 150 g päärynähilloa 1 dl granaattiomenamehua 1 rkl granaattiomenasiirappia 2 rkl hunajaa 2 tl sormisuolaa 1 tl juustokuminaa ½ tl kanelia 600 g porsaan sisäfilettä 1 rkl oliiviöljyä Sekoita päärynähillo, granaattiomenamehu, granaattiomenasiirappi, hunaja, suola ja mausteet...
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien