Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Ranskalainen briossi
19 Marraskuu 2019
En oikein tiedä, voiko tätä kutsua leiväksi, vai pitäisikö ennemminkin puhua jonkun sortin leivonnaisesta. No, oli niin tai näin, niin herkullista tämä kumminkin oli. Minä halkaisin palan ja laitoin väliin tuorejuustoa, kylmäsavuhärkää, gouda-juustoa ja kurkkua. Oli ehkä vieläkin herkullisempaa täytettynä. Ainekset: 8 dl vehnäjauhoja 6 g kuivahiivaa 1 rkl sokeria 1 tl suolaa 2 ½ dl vettä ½ dl oliiviöljyä 1 valkosipulinkynsi 1 punasipuli ½ tl mustapippuria ½ dl mustia oliiveja ½ dl vihreitä, paprikatäytteisiä oliiveja ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja 1 dl parmesaaniraastetta Voitele uunivuoka (33*22 cm) oliiviöljyllä.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien