Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Provençen possupata
1 Lokakuu 2020
Vielä mulla oli jemmassa yksi kermarahkapohjainen, aromisuolalla maustettu dippikastike. Tämä oli erikoisin ja ihan ehdottomasti paras kokokolmikosta. Tätä voisi hyvin tehdä joskus uudelleenkin, sopisi esimerkiksi vaalean kalan kanssa ihan loistavasti. Ainekset: 200 g kermarahkaa 1 ½ rkl kivennäisvettä ¼ dl sitruunamehua 1 rkl hunajaa ¾ tl aromisuolaa 1/3 tl mustapippuria 50 g kivettömiä kalamataoliiveja pieni nippu persiljaa 1 rkl oliiviöljyä ½ tl timjamia 1 valkosipulinkynsi ripaus cayennenpippuria Sekoita yhteen kermarahka, kivennäisvesi, sitruunamehu ja hunaja. Mausta aromisuolalla ja mustapippurilla.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien