Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Ruskistettua naudanlihaa granaattiomena-balsamietikkakastikkeen kera
26 Joulukuu 2020
Jouluruoat on osin syöty ja osin pakattu pakastimeen odottamaan syömistä. Tapaninpäivänä nautiskellaan melanzanesta. Hiukan muokkasin alkuperäistä reseptiä ja vaihdoin mm. vuohenjuuston mozzarellaan, jota mielestäni olen tavannut melanzanen pinnalla aiemminkin. Ainekset: 900 g munakoisoa suihkutettavaa oliiviöljyä Kastike: 800 g kokonaisina säilöttyjä tomaatteja 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamiviinietikkaa 1 ruukku basilikaa 150 g minimozzarellapalloja Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien