Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Ruskistettua naudanlihaa granaattiomena-balsamietikkakastikkeen kera

8 Tammikuu 2021

Nyt sattui kaupasta mukaan kerrankin oikein todella murea naudanfileepala. Ja vielä kun kypsyysaste oli optimaalinen ja mukana herkullinen kastike, niin tämähän oli aivan huippuateria. Ainekset: 550 g takuumureaa naudan ulkofilettä 1 rkl oliiviöljyä suolaa mustapippuria 100 g rucolaa 100 g granaattiomenan siemeniä Granaattiomena-balsamietikkakastike: ½ dl granaattiomenasiirappia 2 rkl balsamiviinietikkaa 1 rkl oliiviöljyä 1 tl sinappia Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Nosta liha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistamista. Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisella paistinpannulla.

nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »