Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
29 Joulukuu 2023
Elämäni parhaan maksa-annoksen sain vuosia sitten nuotiolla, kun kaveri paistoi siellä poronvasan maksaa. Sen jälkeen en ole tätä herkkua saanut, ja siksipä innostuinkin kun huomasin kaupassa poronvasan maksaa tarjouksessa. Nappasin heti yhden mukaani. Hyväähän tämä oli, niin kuin maksa yleensäkin, mutta en huomannut kyllä mitään eroa naudanmaksaan verrattuna. Maksa: 500 g poronvasan maksaa ½ rkl voita ½ rkl oliiviöljyä suolaa mustapippuria Ohrapaistos: 200 g ohrasuurimoita 1 sipuli ½ rkl oliiviöljyä Aprikoosikastike: 50 g kuivattuja aprikooseja 1 sipuli ½ dl valkoviiniä 3 dl ruokakermaa ½ tl kuivattua timjamia suolaa Laita maksa pakastimeen tunniksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien