Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Lohipaistos

19 Maaliskuu 2021

Minä olen yleensä tehnyt perunalaatikkoni raa´asta perunasta. Mutta tämähän olikin paljon parempi valmistustapa, kun ei tarvinnut enää tökkiä epäluuloisena puoliraakoja perunoita ja miettiä, jokohan laatikon voisi nostaa uunista. Laatikko oli herkkua, ja graavilohen ansiosta ei tarvinnut juurikaan edes lisätä suolaa joukkoon. Ainekset: 300 g graavilohta 600 g keitettyjä perunoita 2 sipulia 4 kananmunaa 4 dl maitoa ½ tl suolaa ¼ tl valkopippuria 2 rkl tilliä 2 rkl voita Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit.

Kala

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »