Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Luumu-viikunagalette
19 Maaliskuu 2021
Minä olen yleensä tehnyt perunalaatikkoni raa´asta perunasta. Mutta tämähän olikin paljon parempi valmistustapa, kun ei tarvinnut enää tökkiä epäluuloisena puoliraakoja perunoita ja miettiä, jokohan laatikon voisi nostaa uunista. Laatikko oli herkkua, ja graavilohen ansiosta ei tarvinnut juurikaan edes lisätä suolaa joukkoon. Ainekset: 300 g graavilohta 600 g keitettyjä perunoita 2 sipulia 4 kananmunaa 4 dl maitoa ½ tl suolaa ¼ tl valkopippuria 2 rkl tilliä 2 rkl voita Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien