Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
2 Lokakuu 2020
Kyllä minä tykkään lantuista ja perunoista ihan sellaisenaankin, mutta tässä ne oli jalostettu niin herkulliseen muotoon että uskaltaisin tarjoilla näitä jopa lantunvihaajalle. Ja vaikka jotenkin aina ajattelen että gnocchien tekeminen on hirveä urakka, niin nämä ainakin valmistuivat tosi vähällä vaivalla ja vikkelästi. Gnocchit: 600 g lanttua 400 g perunoita 1 rkl oliiviöljyä 1 tl suolaa ¼ tl mustapippuria 1 dl parmesaaniraastetta 1 ¾ dl durum-vehnäjauhoja ½ tl chilihiutaleita Salviakastike: 2 valkosipulinkynttä 1 punainen chili 1 ruukku salviaa 2 tl sitruunankuoriraastetta ¼ dl sitruunamehua 25 g voita Kuori ja kuutioi lanttu ja perunat. Sekoita paloihin öljy, suola ja pippuri. Paista 220-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien