Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
10 Heinäkuu 2020
Punajuurichutneytä tuli niin paljon, että sitä olisi riittänyt vaikka tuplamäärään leipiä. Mutta eipä haittaa, se oli nimittäin niin hyvää että oli ihan hyvä että jäi vielä ylikin. Kokonaisuutena leivät olivat todella maukkaita ja ihan mahtava aamupala. Punajuurichutney: 2 ½ dl punaviinietikkaa 250 g sokeria 1 ½ tl sinapinsiemeniä 1 ½ tl kuminansiemeniä 2 punaista chiliä 2 valkosipulinkynttä 2 banaanisalottisipulia 500 g punajuurta ripaus suolaa Lisäksi: 10 ruispalaa 2 rkl voita 5 paksua kinkkusiivua 100 g sinihomejuustoa 50 g emmental-raastetta 40 g parmesaaniraastetta 500 g chutneytä Poista chileistä siemenet ja valkoinen osa ja silppua malto. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja salottisipulit.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien