Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
16 Joulukuu 2020
Tämä oli juuri passeli, tuhti sapuska harmaaseen ”talvi”päivään. Hipsuissa siksi, että ainakin täällä pk-seudulla on täysin lumetonta ja lämpökin on muutaman asteen plussan puolella. Saas nähdä, tuleeko talvea tänäkään vuonna. Jambalaya onneksi oli todella hyvää (vaikkakaan ei mitenkään erikoista verrattuna muihin vastaavanlaisiin riisiruokiin). Ainekset: 200 g palvikinkkua (Korpelan savusaunapalvi) 200 g nakkeja (Kivikylän kuoreton kalkkunanakki) 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 2 sellerinvartta 1 vihreä paprika 2 rkl voita 1 rkl cajunmaustetta 400 g tomaattimurskaa 1 rkl valkoviinietikkaa 1 rkl fariinisokeria 1 tl sambal oelekia 4 laakerinlehteä 33 cl olutta 5 dl vettä 6 dl pitkäjyväistä riisiä Kuutioi kinkku ja nakit.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien