Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Kinkkusuikale-sienipata
3 Tammikuu 2020
Oikeastihan hillosipulit tehdään ihan minipienistä hillosipuleista. Mutta kun en niitä löytänyt, niin päätin kokeilla tehdä näitä pienistä salottisipuleista. Nyt ne kököttävät parvekkeella ja odottavat jäähtymistä, jotta pääsen maistelemaan. Ainekset: 350 g pieniä salottisipuleita Suolaliemi: 5 dl vettä ½ dl suolaa Etikkaliemi: ½ dl väkiviinaetikkaa 2 dl vettä 1 ½ dl sokeria ½ tl muskottia ½ tl inkivääriä ½ tl valkopippuria Huuhtele sipulit. Pane ne kiehuvaan veteen ja ryöppää pari minuuttia.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien