Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Andalucialainen possupata
11 Lokakuu 2024
Nämä tein iltapalaksi. Saavat muhia marinadissaan paljon kauemmin kuin reseptissä mainitun tunnin verran. Marinadi ainakin oli tosi maukasta, ja varmasti toimii kivasti paahdettujen kesäkurpitsasuikaleiden kanssa. Ainekset: 1 kesäkurpitsa Marinadi: 1 ruukku minttua 2 tl sitruunankuoriraastetta ½ dl sitruunamehua 2 valkosipulinkynttä 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl hunajaa ¼ tl suolaa mustapippuria Viipaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa ohuiksi lastuiksi. Levitä viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja kypsennä 250-asteisen uunin grillivastusten alla pari minuuttia molemmin puolin.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien