Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Kassleria karviaishillolla
2 Tammikuu 2024
Olen mä joskus ennenkin syönyt carpacciota, mutta en muistanut että se on näin hyvää. Tässä oli kyllä hyvät mausteetkin, mutta kyllä laadukas liha on kumminkin kaiken a ja o. Ainekset: 250 g naudan ulkofileetä ½ rkl suihkutettavaa oliiviöljyä 1 ½ rkl sitruunamehua sormisuolaa mustapippuria 15 g parmesaaniraastetta Puhdista fileestä mahdolliset kalvot ja rasva ja kääri filee tiiviisti kelmuun. Nosta filee pakastimeen tunniksi. Leikkaa filee paperinohuiksi viipaleiksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien