Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
14 Tammikuu 2024
Tämä oli maukasta sapuskaa. Mantelilastut taisivat kyllä olla ihan turhia, sillä muistin niiden olemassaolon vasta siinä vaiheessa kun olin melkein jo tyhjentänyt lautaseni ja huomasin sitten yhden yksinäisen lastun seikkailemassa lautasen pohjalla. Ainekset: 300 g rigatoni-pastaa 150 g esikäsiteltyjä punikkitatteja 1 keltainen paprika 1 oranssi paprika 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 rkl oliiviöljyä 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria 20 g mantelilastuja 3 kananmunaa 2 dl maitoa 1 ruukku persiljaa 50 g parmesaaniraastetta Pinnalle: 50 g Emmental-raastetta 1 rkl korppujauhoja Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat ja suikaloi malto.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien