Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
23 Joulukuu 2019
Tämä on muunnelma ensimmäisestä reseptistä, jota olen koskaan ihan itsenäisesti valmistanut. Bongasin reseptin jostain lehdestä joskus 30 vuotta sitten ja muistan, kuinka minulle valkeni että voin ihan oikeasti hankkia (tai silloin oikeastaan pyytää äitiäni hankkimaan) tarvittavat ainekset ja tehdä syötävää reseptin mukaan. Alkuperäisessä reseptissä käytettiin pinnalla appelsiiniviipaleita ja täytteenä perinteistä persikkarahkaa. Nyt jouluksi halusin jotain kevyempää jälkkäriä kaiken kinkun mättämisen jälkeiselle ajalle, ja mieleeni tuli se ihana rahka”kakku”. Vaihdoin appelsiinit klementiineihin, kermavaahdon mascarponeen ja persikat luumuhilloon.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien