Parhaat Ruokablogit

KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN

Jiaozi-Kiinalaiset taikinanyytit

12 Joulukuu 2017

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna maustua n. 20 minuuttia. 3/4dl soijaa 3/4dl kiinalaista chinkiang-etikkaa 1/2tl raastettua inkivääriä tilkka seesamiöljyä KIINALAISTEN NYYTTIEN VALMISTUS. Kauli taikina ohuen ohueksi, lähes läpikuultavaksi, muttei ihan.

Aasialaiset ruuat alkuruuat jauhelihareseptit Jiaozi Kiinalaiset nyytit Kiinalaiset ruuat liharuuat

Lue koko juttu täältä »

KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »