Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kokkaavan isin perheblogi
Kurkumalohi & satokauden hedelmäsalaatti – kokkaavaisi
22 Maaliskuu 2019
Monipuolinen parsasalsa on näin kevään parsakauden kunniaksi kehitetty. Se on helppo valmistaa ja se sopii erinomaisesti lihan, kalan, kasvisten tai salaatin kanssa tarjottavaksi. Testasin sitä viime vuonna työpaikallani Food market Herkussa ja totesin, että se on todella toimiva ruokaohje. Salsa on valmistettu vihreää tankoparsaa käyttämällä, jonka voi hyvin käyttää kuorineen myös. ”Ulkomainen tankoparsa on myös erinomaista, joten sitäkin kannattaa suosia” – kokkaavaisi Vihreä eroaa valkoisesta tankoparsasta siten, että sitä ei tarvitse keittää eikä kuoria ollenkaan.
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien