Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kokit ja Potit
Gardajärvi – Pohjois-Italian helmi
13 Lokakuu 2019
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-Supermarketin ja Indieplacen kanssa Miten näin yksinkertaisista aineksista, perunasta ja mausteista, voi tehdä näin jumalaista ruokaa? Pari viikkoa sitten palasin lapsuuden ruokamuistoihin ja jaoin teille kahden juuston pastan reseptin. Myös mausteiset lohkoperunat ovat pala lapsuus- ja nuoruusvuosien makupalettia. Mausteina oli tosin öljyn ja suolan lisäksi kuivatut yrtit – ei savupaprikasta silloin vielä Suomessa tiedetty mitään. Perunalohkot leikattiin meillä 80- ja 90-luvulla usein aivan ohuiksi.
Kokit ja Potit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien