KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien
1 KOEKEITTIÖSSÄ
Maitovasikan picanhaa ja tortilloja kamadolla
6 Toukokuu 2021
Kovin noloa tunnustaa, että ensimmäinen Dry Aging -pussin käyttö meni kyllä vähän pieleen. Toisaalta siitähän tässä blogissa on kysymys: kirjataan virheet muistiin ja vältetään ne seuraavalla kerralla. Harmi vain, että tässä meni 39 päivää kypsytetty upea liha hieman hukkaan, mutta voin kuitenkin kertoa, että lihan kuivakypsennys Dry Aging -pussia käyttämällä on helppoa ja jatkan ilman muuta Dry Aging -pussien käyttöä. Lihan kuivakypsennys Dry Aging -pussia käyttämällä kiinnosti, sillä kypsennysmenetelmä tiivistää lihan maun ja mureuttaa koostumuksen. Edullisemmastakin lihasta voisi saada laadukkaamman kuivakypsentämällä.
KOEKEITTIÖSSÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Helmikuuta 2021 lähtien