Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Toukokuu 2018
Sous vide -kypsentäminen kuulostaa vaikealta, vaikka oikeasti kysymys on vain siitä, että raaka-ainetta kypsennetään vakuumissa matalassa lämmössä. Kypsennystapa on tuttu ravintolakeittiössä työskenteleville, mutta sous vidella voi kypsentää kotonakin ilman erikoisia laitteita. Selatessani keittokirjaa muistin meillä olevan kotikeittiöön sopiva sirkulaattori, joten päädyin valmistamaan simppeliä alkuruokaa kirjolohesta. Useimmiten olemme käyttäneet sirkulaattoria lihan kokkaamisessa, mutta se sopii myös kalalle ja kasviksillekin. Sous vide toimii erinomaisesti lihaa grillatessa, sillä lihan kypsyyden saa säädettyä sopivaksi ja grillissä otettua vain väriä ja makua lihan pintaan.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien