Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Toukokuu 2018
Juttelin tovi sitten ravintola C:n ravintoloitsijan, Ilkka Isotalon, kanssa villiyrteistä ja kukista sekä niiden käyttämisestä ravintolakeittiössä saadakseni lisää vinkkejä niiden hyödyntämiseen omassa keittiössä. Kuulin keskustelumme aikana itselleni niin monta uutta villiyrttiä ja kukkaa, etten millään ehdi kaikkea testailemaan tänä kesänä. Ajan puutteen lisäksi toinen ongelma on se, etten tunnista kaikkia eteen tulevia kukkia ja kasveja. Näin ollen niitä ei pidä myöskään suuhunsa laittaa, jollei ole varma mitä kädestään löytää. Onneksi nykyään löytyy lukuisia villiyrttikirjoja ja yhtä lailla läpi Suomen järjestetään monenlaisia hortoilukursseja, joissa oppii tunnistamaan erilaisia kasveja ja samalla löytämään itselleen...
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien