Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Marraskuu 2017
Prinsessakakku on rakastettu klassikko, jonka olemme tottuneet näkemään vihreässä asussa. Juhlistan 100-vuotiasta Suomea pukemalla prinsessan sinivalkoiseen itsenäisyyspäiväasuun. Suomea kakussa edustaa värimaailman lisäksi metsämustikan makuinen hilloke, jonka päällä on runsas vaniljatäyte. Pohja: 5 munaa sokeria perunajauhoja vehnäjauhoja 1 ½ tl leivinjauhetta Mustikkahilloke: 600 g mustikoita 1 ½ dl hillo- tai hillo-marmeladisokeria Vaniljakiisseli: 1 rkl sokeria ½ dl perunajauhoja 5 dl kevytmaitoa 2 keltuaista 1 vaniljatanko Muut täyteainekset: 7 dl kuohukermaa n. 1 ½ dl vaniljakreemijauhetta Kostutus: 1 dl vettä 1 rkl sitruunamehua 1 ½ tl tomusokeria Kuorrutus: (täytevaahdosta erotettu osa) 2 ½ pkt (à 250 g) lumivalkoista...
Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien