Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Ricotta-juustokakku

20 Marraskuu 2017

Saapasmaa on herkuttelijan paratiisi, josta voisi postailla reseptejä vaikka kokonaisen kuukauden. Näin pikkujouluaikaan haluan nostaa esiin italialaisen tuorejuuston, ricotan, joka on tämän juustokakun samettisen maun takana. Juustokakku kypsennetään uunissa ja maustetaan sitruunalla. Klassisessa ricotta-kakussa ei välttämättä ole lainkaan pohjaa tai keksipohja tehdään ”graham crackereistä”. Meillä helpommin saatavat digestivet käyvät myös, kun niistä valitsee täysjyväisen version.

Juusto- ja Hyydykekakut Liivatteeton Makuja maailmalta Pähkinätön Sitruuna/appelsiini/lime

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »