Kikattavat munakoisot on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Marraskuuta 2018 lähtien
14 Heinäkuu 2019
Raastepihvit ovat yksi suosikkikasvisruokiani: juuresten makeus, hieman karamellisoitunut ja rapea paistopinta, al dentenä rouskuva raaste… Ehkäpä nostalgiakin lisää makuelämystä. Raastepihvit olivat nimittäin aikoinaan ensimmäisiä syömiäni kasvisruokia, joista pidin ja niitä harvoja kasvisruokia, joita tarjottiin myös koulussa. Perinteisiin kasvispihveihin käytetään usein juustoa ja/tai kananmunaa, ja tällä kertaa halusin tehdä pihveistä maukkaan vegaanisen version. Näissä pihveissä sitovana ainesosana sekä proteiinin lähteenä ovat kikhernejauho ja pellavarouhe. Kikherne eli -gramjauho sopii hyvin kasvispihveihin hieman hernemäisen makunsa vuoksi.
Kikattavat munakoisot on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Marraskuuta 2018 lähtien