Kikattavat munakoisot on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Marraskuuta 2018 lähtien
8 Maaliskuu 2019
Pesto (alla genovese) on yksi ehdottomista suosikkimaustetahnoistani! Se tuntuu tekevän melkein mistä tahansa ruoasta herkullisen: erilaisten lisukkeiden, kuten pastan, perunoiden ja couscousin mausteena, pizzassa, levitteenä, dipeissä ja kastikkeissa, tofun, lihan tai kalan marinoinnissa… Pestoon (ja samalla silloin vielä inhoamiini oliiveihin) taisin lopullisesti haksahtaa joskus lukioiässä, kun maistoin ensimmäistä kertaa kummitätini valmistamaa pestopastaa. Edmamepapuihin taasen ihastuin maistettuani niitä pari vuotta sitten Thaimaassa eräässä sushiravintolassa. Alkupalana tarjotut edmamepalot oli vain kevyesti kypsennetty ja suolattu – niin yksinkertaista ja herkullista! Edmamet eli tuoreet, vihreät soijapavut ovat maultaan raikkaita...
Kikattavat munakoisot on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Marraskuuta 2018 lähtien