Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Tammikuu 2019
Arkistojen kätköistä löytyi tällainenkin herkku, viskiglaaseerattua lohta kermamuhennetulla lehtikaalilla ja kesäkurpitsalla. Resepti lienee jostain vuoden takaa, ja jäänyt julkaisematta, mutta onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä. Resepti on muunnelma tästä. Viskiglaseerattua lohta 3 rkl ruskeaa sokeria 3 rkl savuista mallasviskiä (käytin Lagavulinia) 2 rkl soijakastiketta 1 rkl raastettua inkivääriä 1 rkl limetin mehua 3 valkosipulinkynttä mustapippuria noin 800 g lohifileitä 1 rkl seesaminsiemeniä Sekoita keskenään sokeri, viski, soijakastike, inkivääri, limetin mehu ja murskatut valkosipulit. Laita trimmatut lohifileet isoon pakastinpussiin ja kaada marinadi sekaan.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien