Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Keittotaiteilua
Mantelinen runeberginkakku
22 Tammikuu 2019
Nyt on tuhtia. Ihan kuin överimäärän piparkakkutaikinaa ja mutakakkua yhdistelevä herkku ei vielä olisi tarpeeksi, koko komeus kruunataan kermavaahdolla. Resepti löytyi Kodin kuvalehdestä. Pipari-suklaakakku (Ø 24 cm) taikina: 500 g piparitaikinaa 150 g voita 150 g tummaa suklaata 2,5 dl valkoista sokeria 3 kananmunaa 3 dl erikoisvehnäjauhoja pinnalle: 50 g tummaa suklaata 2 dl vispikermaa 2 rkl valkoista sokeria piparkakkuja Jos käytät pakastepiparitaikinaa, ota paketti huoneenlämpöön noin varttia ennen leipomista. Sulata voi kattilassa, nosta liedeltä ja paloittele joukkoon suklaa.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien