Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Pipari-suklaakakku

22 Tammikuu 2019

Nyt on tuhtia. Ihan kuin överimäärän piparkakkutaikinaa ja mutakakkua yhdistelevä herkku ei vielä olisi tarpeeksi, koko komeus kruunataan kermavaahdolla. Resepti löytyi Kodin kuvalehdestä. Pipari-suklaakakku (Ø 24 cm) taikina: 500 g piparitaikinaa 150 g voita 150 g tummaa suklaata 2,5 dl valkoista sokeria 3 kananmunaa 3 dl erikoisvehnäjauhoja pinnalle: 50 g tummaa suklaata 2 dl vispikermaa 2 rkl valkoista sokeria piparkakkuja Jos käytät pakastepiparitaikinaa, ota paketti huoneenlämpöön noin varttia ennen leipomista. Sulata voi kattilassa, nosta liedeltä ja paloittele joukkoon suklaa.

jälkiruuat Joulu kakut Makeat piparkakut suklaa

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »