Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
24 Helmikuu 2018
Tämän reseptin ja postauksen tarjoilee vieraskynämme Mumbaista! Monelle mausteisten ruokien ystävälle intialainen keittiö on tuttu etenkin tandooriuunissa valmistettujen kana- ja lihakerkkujen kautta. Kulinaristin näkökulmasta Manner-Euroopan kokoista maata on kiinnostavaa lähestyä paikallisten ja alueellisten variaatioiden kautta. Mumbaista etelään sijaitsevan Konkanin rannikkoalueen tunnetuin herkku on maaliskuun lopussa satokauden aloittava Alphonso-mango. Konkan kuuluu alueena Maharashtran osavaltioon ja sen ruokakulttuuri tunnetaan monipuolisesta alueella kasvavien hedelmien, vihannesten ja erityisesti kookos- ja cashew-pähkinöiden hyödyntämisestä kastikkeiden pohjana.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien