Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Helmikuu 2018
Laiskuuden iskiessä voitaikinasta saa nopean ja herkullisen piirakkapohjan, jolloin jää aikaa panostaa piirakan täytteisiin. Tämän piirakan päälle surautetaan kaksi pestotyyppistä tahnaa ja lisäksi pinnalle levitetään chorizoa, kirsikkatomaatteja ja hasselpähkinöitä. Virkistävän erilaista ja maukasta! Resepti on aika kauas alkuperäisestä päätynyt muunnelma Vegaanikeittiö-lehden nro 5/2017 löytyneestä ohjeesta. Kahden peston piirakka 600 g voitaikinalevy 250 g kirsikkatomaatteja 200 g chorizoa 70 g hasselpähkinöitä pinaattipesto: 100 g babypinaattia 1 ruukku lehtipersiljaa 1 sitruunan mehu 2 rkl oliiviöljyä merisuolaa mustapippuria tomaattipesto: 120 g aurinkokuivattuja tomaatteja 3 rkl oliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä 1 ruukku...
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien