Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Valkosuklainen raparperitorttu

21 Toukokuu 2018

Nyt sitä saa, nimittäin raparperia! Mahtavan lämmin ja aurinkoinen toukokuu on taannut happamalle herkulle erinomaiset kasvuolosuhteet, joten ei muuta kuin leipomaan. Tässä vähän perinteistä raparperipiirakkaa korkeammassa tortussa maistuu sesonkikasviksen lisäksi valkosuklaa ja jogurtti. Huikean hyvää! Pohja on Kati Koskisen mainiosta Pink Lemonin parhaat - herkkubuffet kaikille -kirjasta, täyte puolestaan muunnelma parin vuoden takaisesta tikkerperikakun valkosuklaatäytteestä.

Gluteeniton jälkiruuat kakut Makeat Piirakat Raparperi suklaa

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »