Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Keittotaiteilua
Kurkkurisottoa ja savusiikaa
21 Toukokuu 2018
Nyt sitä saa, nimittäin raparperia! Mahtavan lämmin ja aurinkoinen toukokuu on taannut happamalle herkulle erinomaiset kasvuolosuhteet, joten ei muuta kuin leipomaan. Tässä vähän perinteistä raparperipiirakkaa korkeammassa tortussa maistuu sesonkikasviksen lisäksi valkosuklaa ja jogurtti. Huikean hyvää! Pohja on Kati Koskisen mainiosta Pink Lemonin parhaat - herkkubuffet kaikille -kirjasta, täyte puolestaan muunnelma parin vuoden takaisesta tikkerperikakun valkosuklaatäytteestä.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien