Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Toukokuu 2018
Me kolmekymppiset (ex-)kaupunkilaiset taidamme olla brunssisukupolvea, sen verran usein itse kukin lie viikonloppuaamujaan hitaasti herkutellen viettänyt. Nelivuotias Pikkukokkikin kyselee jo toiveikkaasti, koska voitaisiin taas syödä "blunssia". Ravintolan sijaan syömme brunssin yhä useammin kotona, joten hyviä ideoita pitkän kaavan aamiaiselle ei koskaan ole liikaa. Nerokkaasti ruokataiteilijaksi itsensä brändäämään onnistunut Jenni Häyrinen sekä hänen assarinaan aiemmin toiminut lahjakas Saara Atula julkaisivat keväällä yhteisteoksen Brunssikirja - brunch all day (Tammi 2018). Kirja ihastuttaa paitsi upealla ulkoasullaan, myös monipuolisella reseptikavalkadillaan.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien