Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Rommi-luumu-possupata

30 Joulukuu 2018

Joulupäivänä ruokapöytämme ympärille kerääntyi kahdeksan nälkäistä syöjää. Perinteisen kalaisan alkupalakattauksen jälkeen pöytään oli ihanan helppoa nostaa uunissa itsekseen täydelliseksi hautunut pataruoka. Kirkasliemisen, rommista ja luumuista makunsa saavan possupadan kaverina tarjosimme juuresmuusia. Veikkolan REKO-lähiruokaverkostosta ostettu Hornan vapaan possun niska oli yön yli hauduttuaan aivan ihanan mehevää ja mureaa. Talviruokaa parhaimmillaan!

Joulu liharuuat pataruuat porsas

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »