Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Taatelikakku goes taatelibrownies

31 Joulukuu 2018

Ihan liian usein kahvipöydissä tulee vastaan taatelikakku, joka nimensä mukaisesti on todellakin kuivakakku. Yksi ratkaisu on leipoa ihania pieniä valkosuklaa-taatelikuppikakkuja. Tänä vuonna teki mieli kokeilla vielä jotain vähän erilaista, joten päädyimme Pikkukokin kanssa pyöräyttämään blenderillä taatelibrownies-taikinan. Tällä reseptillä joulupöytään syntyy takuulla kostea ja mehevä taateliherkku! Taatelibrownies 400 g tuoreita taateleita (poista kivet) 200 g voita 1,5 dl vettä 2 dl ruskeaa ruokosokeria 1 dl kuohukermaa 3 kananmunaa 4,5 dl erikoisvehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasiojauhetta Mittaa kivettömät taatelit, voi, vesi ja sokeri kattilaan.

Browniet jälkiruuat Joulu kakut Makeat taateli

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »