Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Keittotaiteilua
Karitsa-rotisserie ja uuden sadon perunamuusi
7 Heinäkuu 2018
Kun kalatiskiltä löytyy kotimaista villilohta, ei tarvitse kysyä, mitä meillä tänään syötäisiin. Kauniin luonnollisen sävyinen lohi pääsi limettikylpyyn ja sai kaverikseen myös korianteria, sipulia ja chiliä. Nopea lohi-ceviche tarjoiltiin rouskuvan näkkileivän päällä. Ah miten kesäisen herkullista! Tuotenäytteenä saamamme Finn Crisp Beet Boost on punajuurella ja inkiväärillä maustettu hauskanvärinen ruisnäkkileipä, jonka pintaan on ripoteltu chiasiemeniä ja hirssiä.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien