Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Keittotaiteilua
Lohi-cevicheä ja rouskuvaa näkkäriä
30 Kesäkuu 2018
Olen rakastanut suklaamoussea lapsuudesta lähtien - oi niitä övereitä ruotsinlaivojen buffetkeikkoja! Tämä suklaamousse noudattelee klassista ranskalaista kaloripommilinjaa ja maun kruunaa ripaus merisuolaa. Ohje on pieniä prosessimuutoksia lukuunottamatta Kotivinkki-lehdestä. Suklaamousse 200 g tummaa suklaata 50 g voita 2 kananmunaa 1 dl valkoista sokeria 2 dl kuohukermaa merisuolaa Sulata suklaa ja voi vesihauteessa ja jäähdytä seos. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien