Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Ris-a-la-mande ja kirsikkakastike

25 Marraskuu 2023

Joulun jälkiruoka, jota tanskalaisissa lounasruokaloissa tarjotaan jopa joka päivä koko joulukuun ajan. Vaniljalla maustetun puuron voi keittää ja kirsikkakastikkeen valmistaa jo edellisenä päivänä. Ris-a-la-mande: 3 dl vettä 2 dl puuroriisiä 1 l maitoa 1 vaniljatanko halkaistuna 2 rkl sokeria 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisi. Keitä sekoittaen kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Vispaa joukkoon maito, halkaistun vaniljatangon siemenet ja heitä kattilaan vielä vaniljatankokin.

Makeat ris-a-la-mande

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »