Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Kana-nuudelikeitto
25 Marraskuu 2023
Joulun jälkiruoka, jota tanskalaisissa lounasruokaloissa tarjotaan jopa joka päivä koko joulukuun ajan. Vaniljalla maustetun puuron voi keittää ja kirsikkakastikkeen valmistaa jo edellisenä päivänä. Ris-a-la-mande: 3 dl vettä 2 dl puuroriisiä 1 l maitoa 1 vaniljatanko halkaistuna 2 rkl sokeria 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisi. Keitä sekoittaen kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Vispaa joukkoon maito, halkaistun vaniljatangon siemenet ja heitä kattilaan vielä vaniljatankokin.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien