Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Ris-a-la-mande ja kirsikkakastike
22 Lokakuu 2023
Harissalla maustettu Chili Marrakech tehdään lampaan jauhelihasta mutta myös naudan jauheliha toimii hyvin. Ohjeen löysin BBC goodfood -sivulta. Tässä versiossa haudutellaan jauhelihan kanssa paprikaa ja kikherneitä. Tästä riittää viidelle. Tarvitaan: 3/4 rkl jeeran siemeniä tai 1 tl jauhettua juustokuminaa 1 iso sipuli puolitettuna ja siivutettuna 600 g lampaan tai naudan jauhelihaa 1 rkl inkivääriä hienonnettuna 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 400 g (1 tölkki) tomaattimurskaa 1½ rkl harissatahnaa 2 tl paprikajauhetta 2 tl jauhettua kanelia 1 rkl jauhettua korianteria 2 paprikaa kuutioituna n.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien