Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
19 Huhtikuu 2020
Näitä lihapullia on meillä tarjottu kylmänä noutopöydästä ja lämpimänä riisin kanssa - toimii molemmin tavoin. Alkuperäinen ohje Glorian ruoka&viini 3/2019. Emme ole suuria korianterin ystäviä, joten sen olen jättänyt omasta versiosta pois. N. 50 lihapullaan tarvitaan: 1 kg nauta-sikajauhelihaa 1 dl korppujauhoja 2 dl kermaa 2 salottisipulia 3 valkosipulinkynttä 1 rkl öljyä paistamiseen (2 ruukkua korianteria) 1½ tl suolaa 1/4 tl chilihiutaleita 1/4 tl mustapippuria rouheena Kastike: 1 salottisipuli 4 valkosipulinkynttä 1 rkl öljyä paistamiseen 1 prk (140g) ananaspaloja mehussa 1 prk (400g) kirsikkatomaatteja 3/4 dl fariinisokeria 3 rkl punaviinietikkaa 1 rkl tomaattipyreetä 2 tl worcesterkastiketta 1/4 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria...
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien