Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Huijarin helppo kinuskikastike
3 Heinäkuu 2017
Tämä kakku on makean ystävälle oikea suussa sulava herkku. Kakun koristeeksi sopisi tuoreet mansikat. Kuvan kakku on tehty 21cm irtopohjavuokaan. Suklaaunelma pohja: 180 g digestive/kaurakeksejä 75 g pullomargariiniä/voisulaa täyte: 1 prk flora vanilla (vaahtoutuvaa kastiketta) 200 g maustamatonta tuorejuustoa 1 levy pandan valkosuklaata 1 prk suklaa kondensoitua maitoa 4 liivatelehteä tilkka vettä/kahvia/pikakahvia Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini/voisula.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien