Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Korvapuustipäivä 4.10
25 Elokuu 2018
Namskis! Tuli niin sussa sulavaa, että tätä tulee kyllä jatkossakin tehtyä! Salted caramel cheesecake-piirakka (24 cm irtopohjavuoka) pohja: 170 g digestive-keksejä 80 g voita täyte: 400 g maustamatonta tuorejuustoa (huoneenlämpöistä) 1½ dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 1 rkl sitruunamehua ripaus suolaa 2 kananmunaa 1 rkl maissitärkkelystä kinuski: 1 dl fariinisokeria 1 2/3 dl kuohukermaa päälle: sormisuolaa Lämmitä uuni 160 asteeseen. Voitele 24-senttinen irtopohjainen piirakkavuoka. Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien