Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Vaniljaviinerit
27 Heinäkuu 2018
Hernekeitto tuore- tai pakasteherneistä (2-4 annosta) n. ½ - 1 l perattuja herneitä pätkä purjoa paahdettua sipulia / tai 1 pieni sipuli 1 kana- tai kasvisliemikuutio 1 tl meiramia vettä 400 g (broilerin)jauhelihaa currya ja/tai broilerimaustetta öljyä/voita 1 rkl vehnäjauhoa n. 1 dl ruoka-/juustokermaa mustapippuria sinappia (suolaa) Perkaa herneet kattilaan. Lisää pilkottu purjo, sipuli, meirami, liemikuutio ja vettä niin, että herneet peittyvät. Keitä herneitä noin 15 min.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien