Parhaat Ruokablogit

Keittiö Koivikon Katveessa

Hernekeitto tuoreherneistä

27 Heinäkuu 2018

Hernekeitto tuore- tai pakasteherneistä (2-4 annosta) n. ½ - 1 l perattuja herneitä pätkä purjoa paahdettua sipulia / tai 1 pieni sipuli 1 kana- tai kasvisliemikuutio 1 tl meiramia vettä 400 g (broilerin)jauhelihaa currya ja/tai broilerimaustetta öljyä/voita 1 rkl vehnäjauhoa n. 1 dl ruoka-/juustokermaa mustapippuria sinappia (suolaa) Perkaa herneet kattilaan. Lisää pilkottu purjo, sipuli, meirami, liemikuutio ja vettä niin, että herneet peittyvät. Keitä herneitä noin 15 min.

#hernekeitto Hernekeitto hernekeitto tuoreherneistä

Lue koko juttu täältä »

Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »