Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Hernekeitto tuoreherneistä
10 Heinäkuu 2018
Marjapiirakka vaniljakreemillä (25cm) pohja: 150 g voisulaa (tai margarinia/pullomargarinia) 1 ½ dl sokeria 2 ½ dl vehnäjauhoja 1 dl kaurahiutaleita 1 tl leivinjauhetta 1 tl vaniljasokeria 2 valkuaista marjoja paistonkestävä vaniljakreemi: 4 dl maitoa 2 keltuaista 2 rkl sokeria 2 rkl maissitärkkelystä reilu 1 tl vaniljasokeria Aloita piirakan tekeminen vaniljakreemillä. Sekoita kreemin kaikki aineet paitsi vaniljasokeri paksupohjaisessa kattilassa. Kuumenna seosta koko ajan voimakkaasti pohjaa myöten sekoittaen, kunnes se kiehahtaa ja muttuu paksuksi ja täyteläiseksi. Ota heti pois liedeltä ja mausta vaniljasokerilla. Anna jäähtyä.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien