Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Helpot raparperi-valkosuklaamuffinit
15 Toukokuu 2017
Sitruunajuustokakku pohja: 180 g digestive/kaurakeksejä 75 g pullomargariiniä/voisulaa täyte: 1 prk flora vaniljakastiketta 1 prk sitruuna tuorejuustoa ½ levyä pandan valkosuklaata 3 liivatelehteä tilkka sitruunamehua Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini/voisula. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle. Laita valkosuklaa vesihauteeseen sulamaan. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien