Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
27 Toukokuu 2017
Ihanan keksimäinen pohja, rutkasti raparperiä ja happamuutta pehmentävää marenkia päällä; suussa sulava yhdistelmä! Eikä ole edes vaikea valmistaa. Piirakasta voi myös tehdä gluteenittoman vaihtamalla vehnäjauhot gluteenittomaan vaaleaan jauhoseokseen ja ensimmäistä paistoaikaa hieman pidentämällä. Raparperi-marenkipiirakka (26cm vuoka) pohja: 100 g voita 1 dl sokeria 2 kananmunan keltuaista 1 tl leivinjauhetta 1 tl vanilijasokeria 2 dl vehnäjauhoja 0,5 dl mantelijauhetta (tai 2,5dl vehnäjauhoja) noin 3 raparperin vartta (tai oman maun mukaan) marenki: 2 kananmunan valkuaista 0,5 dl sokeria Vaahdota huoneenlämpöiset rasva ja sokeri. Vatkaa keltuaiset hyvin sekaan.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien