Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
17 Lokakuu 2017
Ainakin Lahen koulujen suosikkiruoka on Palermon pasta. Onkohan tämä Lahen keittäjien oma kehittämä ruoka levinnyt jo muuallekkin Suomeen? (n. 6 annosta) 300 g broilerin fileesuikaleita (maustamattomia) 1 rkl rypsiöljyä 1 rkl siirappia tai hunajaa 1 tl currya 1 tl mustapippuria 500 g Gnocchi pastaa (tai cappelli-pastaa) kastike 1 - 2 dl juustoraastetta 25 g voita ¾ dl vehnäjauhoja 1 l vettä 2 dl kermaa 1 kanaliemikuutio 1 tl kurkumaa 1 tl grillausmaustetta/paprikajauhetta 1 tl rakuunaa 1 tl valkosipulijauhetta (suolaa tarvittaessa) Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kippaa raa`at fileesuikaleet uunivuokaan, lorauta päälle rypsiöljyä, siirappia tai hunajaa, currya, mustapippuria ja sekoita hyvin keskenään.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien