Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Keittiö Koivikon Katveessa
Palermon pasta
4 Marraskuu 2017
170 g (pieni paketti) After Eight -suklaata* (*käytin 200g paketin halvempia "piraatti" After Eightejä) 100 g voita 2 kpl munia 2 rkl tummaa kaakaojauhetta 1 ½ dl sokeria 2 ½ dl vehnäjauhoja 1 ½ tl leivinjauhetta 1 tl vaniljasokeria Voitele irtopohjavuoka ja ripottele hieman korppujauhoja tai kookoshiutaleita. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaapalat. Sekoita kunnes seos on tasaista. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti sekoittaen.
Keittiö Koivikon Katveessa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Heinäkuuta 2018 lähtien